Utopian ensimmäinen konkretisoituminen

Suomalainen utopia tuli painosta. Tai oikeastaan tätä kirjoittaessa se ei ole vielä Suomessa, vaan Virossa asuvana kävin hakemassa vapaakappaleeni suoraan painotalolta. Mitä luultavimmin se on kirjakaupoissa noin viikon päästä, kotiin tilattavissa tietysti jo nyt, vaikkapa täältä.

Turun Sanomat ehtikin jo kirjoittaa kirjasta. Tilaajakunta voi lukea sen täältä. ”- – ihailen Hytösen kaltaisia visionäärejä, jotka naiiviksi leimautumisen uhallakin uskaltavat ja osaavat hahmotella parempaa maailmaa”, Turun Sanomien kulttuuritoimituksen esimies Tuomo Karhu kirjoittaa.

Tästä se lähtee. Vapautunut tunnelma, vaikka pressikuvassa näytänkin vähän hapanta naamaa pohjoisvirolaisella majakalla.

Kuva: Jyri Pitkänen / Enostone.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s